Octavian Stănescu, ales președintele Pro România Caracal și candidat la fotoliul de primar

1490

Fostul viceprimar al municipiului Caracal, Octavian Stănescu, va candida la fotoliul de primar al celui de-al doilea municipiu al Oltului. Alegerea sa a fost făcută aseară, odată cu cea de președinte al Organizației Municipale Caracal a Pro România.

Exclus din PSD în urma unor dispute cu primarul Liviu Radu,  Octavian Stănescu și-a pierdut funcția de viceprimar al municipiului Caracal iar acum țintește fotoliul de prim-edil. El va intra în cursa pentru primărie din partea Pro România, partid din partea căruia a primit susținerea, aseară fiind ales și președinte al organizației caracalene.

“Aseară în cadrul Adunării Generale de Alegeri a Organizației #PROROMANIA Caracal, unde au participat 80 de delegați am fost ales în unanimitate de voturi președintele Organizației Municipale Caracal. Totodată a fost ales Biroul Organizației Municipale și desemnarea candidatului la Primăria Municipiul Caracal. #Încredere, #Tinerețe, #Credință și #Hotarârea de a învinge, sunt cuvinte definitorii ale echipei PRO Romania Caracal pentru câștigarea alegerilor ce vor urma. Obiectivul Pro România Caracal este câștigarea Primăriei și dezvoltarea orașului printr-o reformă a administrației publice locale, prin promovarea unor proiecte de construcţie pentru viitor cu o echipă formată din oameni bine pregătiți și tineri de persepectivă cu o nouă viziune în a face politică și bineînțeles recâștigarea încrederii și respectului cetățenilor din Caracal față de aleșii locali. Doresc să mulțumesc tuturor membrilor pentru încrederea acordată în desemnarea mea ca și candidat la funcția de Primar al Municipiului Caracal.”, a transmis Octavian Stănescu.

La alegerile din Caracal au luat parte alături de președintele Organizației Județene Pro România Olt,deputatul Mihai Niță, și alți membri din conducerea organizației oltene a partidului lui Ponta: Teiu Păunescu, Marin Gubandru, Marius Bălașa.