Tânăra din Iancu Jianu care și-a înjunghiat concubinul, reținută. I-a băgat cuțitul de două ori în gât

1352

Tânăra care ieri l-a ucis pe bărbatul cu care conviețuia a fost reținută și urmează să fie astăzi prezentată instanței cu propunere de arestare preventivă.

În urma audierii tinerei din Iancu Jianu care ieri și-a ucis concubinul cu care locuia în satul Gropșani, comuna Vulpeni, înjunghiindu-l în gât, procurorii au decis reținerea acesteia.

ʺ În seara zilei  07.01.2020, procurori ai secţiei de urmărire penală din cadrul Parchetului de pe lângă Tribunalul Olt, desemnaţi să instrumenteze cauze având ca obiect infracţiuni de violenţă, au dispus reţinerea, pentru o durată de 24 ore, începând cu ora 19:35, faţă de o persoană de sex feminin, în vârstă de 29 de ani, din com. Iancu Jianu, jud. Olt, sub aspectul săvârşirii infracţiunii de omor prev. de art. 188 alin. 1 C.pen.,cu aplic. art. 199 alin. 1 C.pen.ʺ, transmite Parchetul de pe lângă Tribunalul Olt.

Anchetatorii au stabilit că ieri, inculpata G.N., în jurul orelor 11:00 – 11:30, pe fondul unor discuţii contradictorii cu concubinul său C.C.E., în vârstă de 33 de ani, i-a aplicat acestuia două lovituri cu un cuţit de bucătărie, lovituri în urma cărora victima a decedat.

ʺDin concluziile preliminare întocmite de  către S.J.M.L Olt rezultă că victima a prezentat două leziuni traumatice, respectiv o plagă înjunghiată în regiunea supraclaviculară stângă şi o plagă înjunghiată în zona claviculară stângă, ce s-au putut produce la data de 07.01.2020 prin lovire cu un obiect tăietor – înţepător (posibil cuţit), în condiţiile unei heteroagresiuni. În cursul zilei de astăzi urmează a se formula propunere de arestare preventivăʺ, mai arată Perchetul Tribunalului Olt.

Despre caz:

CRIMĂ în Olt: Tânăr ÎNJUNGHIAT în gât de soție