Au dat spargeri la magazine Profi din Studina și Brastavățu. Hoții, prinși la Slatina, în drum spre casă cu prada

736

Noaptea trecută, două magazine Profi din comunele Brastavățu și Studina au fost sparte de hoți. La scurt timp, și suspecții au picat în mâna polițiștilor.

Azi-noapte, polițiștii din cadrul Inspectoratului de Poliție Județean Olt s-au mobilizat de îndată și au instituit filtre pe raza întregului județ după ce au fost sesizați că persoane necunoscute ar fi pătruns în incinta a două societăți comerciale din localitățile Brastavățu și Studina, de unde au fost sustrase produse. Hoții au fost depistați în trafic, când se întorceau cu prada acasă la Slatina, unul dintre ei fiind prins la volanul unei mașini fără a avea permis de conducere.
,,În urma controalelor efectuate, colegii din cadrul Poliției municipiului Slatina au identificat doi bărbați, de 30 și 33 de ani, ambii din localitate, în timp ce se transportau cu un autoturism țigarete despre care există suspiciunea că ar fi fost sustrase din incinta societăților menționate. Totodată, în urma verificărilor efectuate s-a stabilit faptul că bărbatul, de 33 de ani, conducătorul autoturismului, nu posedă permis de conducere. Cele două persoane au fost aduse la sediul Inspectoratului de Poliție Județean Olt pentru a fi audiate și dispuse măsurile legale,, declară Alexandra Dicu, purtătorul de cuvânt al IPJ Olt.
Polițiștii au întocmit dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de furt calificat și conducerea unui vehicul fără permis de conducere.
Prejudiciul nu a fost încă stabilit, iar cercetările sunt în desfășurare.