Oltul, cu 3 proiecte naționale de activități extrașcolare în 2020

100

Cu călușul, teatrul și chimia figurează Oltul pe lista competițiilor extrașcolare naționale pentru acest an școlar, primele două fiind proiecte devenite tradiție, în organizarea Palatului Copiilor Adrian Băran Slatina.

Elevii olteni vor fi implicați și în acest an școlar în activități și programe educaționale, care să aibă rolul de a le stimula atât munca în echipă, cât și spiritul de competiție, să îi încurajeze să-și exprime creativitatea, latura artistică, aptitudinile la diverse discipline școlare, dar și să se implce în proiecte de voluntariat sau de într-ajutorare a celor care au nevoie. De la concursuri, expoziții, festivaluri, spectacole și până la proiecte de parteneriat, proiecte educative sau proiecte sociale, Oltul figurează în CAERI cu 68 de activități.

Proiecte naționale sunt numai trei aprobate în CAEN (Calendarul Activităților Extrașcolare Naționale): Concursul pentru copii “Călușul românesc”, Concursul de teatru “Se caută un actor”- ambele ale Palatului Copiilor “Adrian Băran” Slatina și Chimia verde-chimia durabilă- organizat de Liceul Tehnologic “Alexe Marin” Slatina.