VIDEO Un angajat al Bazei NATO a murit în drum spre casă

254

Un angajat al Bazei NATO de la Deveselu a murit în această seară într-un grav accident rutier. Acesta s-a petrecut pe DN54, între Deveselu și Caracal. Bărbatul se întorcea de la muncă.

,,Un bărbatul, în vârstă de 24 de ani, din localitatea Amărăștii de Jos, a fost găsit, în această seară,  încarcerat, politraumatizat în urma accidentului. Bărbatul a fost preluat de echipajele medicale și transportat la CPU Caracal, unde a intrat în stop cardio-respirator. În ciuda eforturilor medicilor, acesta nu a răspuns manevrelor de resuscitare și a fost declarat decedat”, a susținut purtătorul de cuvânt al ISU Olt, Alin Băsăşteanu.

 

Accidentul s-a produs pe fondul vitezei și a carosabilului umed. Potrivit polițiștilor, autoturismul condus de tânăr a derapat şi s- a lovit de un pom de pe marginea carosabilului, după mașina s-a rostogolit de mai multe ori pe câmp.

In această seară, politistii rutieri din cadrul Inspectoratului de Poliție Județean Olt s-au deplasat la locul producerii unui accident rutier.
,,Din primele cercetări a reieșit faptul că un tânăr, de 24 de ani, din judetul Dolj, în timp ce conducea un autoturism pe Drumul Național 54, din direcția Corabia către Caracal, ar fi pierdut controlul asupra direcției de mers și a ieșit în afara părții carosabile unde a intrat în coliziune cu un copac”, a declarat Cristian Grigorescu, purtătorul de cuvânt al IPJ Olt.
În cauză a fost deschis dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunii de ucidere din culpa.