Amnistie fiscală și la Balș. Primăria ȘTERGE din datoriile cetățenilor

321

Cetățenii Balșului care nu și-au plătit dările către bugetul local pot beneficia de anularea dobânzilor și penalităților la datoriile restante. Administrația orășenească a anunțat data până la care poate fi accesată această facilitate.

Administrația orașului de pe Olteț vine pe final de an în ajutorul cetățenilor care nu au reușit să-și plătească taxele și impozitele datorate bugetului local. Primăria a stabilit noi măsuri fiscale pentru a ajuta datornicii să își plătească restanțele. Este vorba de anularea datoriilor reprezentând dobânzi și penalități. Cei care vor să beneficieze de amnistie fiscală, trebuie însă să-și achite dările până pe data de 15 decembrie.

“Conform O.G.nr.6/2019, privind instituirea unor facilități fiscale și HCL nr.69/31.10.2019, persoanele fizice și juridice pot beneficia de anularea majorărilor aferente obligațiilor fiscale restante la 31.12.2018, datorate bugetului local al orașului Balș, dacă achită până la data de 15.12.2019, obligațiile fiscale principale restante.”, a anunțat Serviciul Impozite și Taxe Locale al primăriei.

În județul Olt, această măsură fiscală a fost stabilită și de către Primăria Slatina și Primăria Corabia.