SOS Adolescentă dispărută, la Slatina

309

Polițiștii din cadrul Poliției mun.Slatina sunt în alertă după ce au fost sesizati de o femeie, de 37 de ani, din localitate, că fiica sa CÎRCIUMARU ANDREEA IULIANA, de 13 ani. Fata a plecat de acasă in jurul orelor 07.20 spre scoala și nu a mai revenit acasă după terminarea cursurilor.

Potrivit unui comunicat al IPJ, în jurul orelor 14.05, mama minorei a purtat o comunicare prin SMS cu aceasta, minora spunând că nu vine acasă.
Semnalmente: înălțime 1,65 m, greutate aproximativ 52 de kg, constitutie atletica, par saten, lung până la nivelul umerilor, fata ovală, ochi caprui,ten deschis.
La momentul dispariției era îmbrăcat cu pantaloni blue-jeans de culoare neagra, geaca din material textil de culoare albastru si încălțăminte sport de culoare portocaliu. Avea asupra sa un rucsac de culoare neagră cu imprimeuri lucioase.
Persoanele ce pot poferi informații care să conducă la găsirea minorei sunt rugate sa sune la numărul unic de urgență 112, sau sa se adreseze celei mai apropiate unități de politie.