Start înscrierilor la Școala Poboran Slatina. Cu ce se laudă unitatea de învățământ

200

Școala Gimnazială George Poboran Slatina a dat startul înscrierilor pentru clasa pregătitoare în anul școlar 2020- 2021. Totodată, unitatea a demarat campania de promovare a ofertei educaționale.

Trei clase pregătitoare vor funcționa în viitorul an școlar la Școala George Poboran Slatina, conducerea unității lansând anunțul de demarare a înscrierilor.

“Școala noastră oferă elevilor un mediu stimulativ de învățare și dezvoltare, bazat pe nevoile, stilul de pregătire și aspirațiile individuale ale fiecăruia. Scopul nostru este acela de oferi societății tineri bine informați, cu un sistem de gândire bine conturat și care se vor adapta ușor la schimbările sociale, integrându-se în societatea viitorului. Suntem cea mai nouă școală din oraș, având cadre didactice cu o înaltă calificare profesională, foarte bine dotată pentru a corespunde exigențelor unui învățământ modern, de calitate.”, anunță directorul Alexandru Bâscoveanu.

Înscrierile se fac la secretariatul unității, în baza copiei de pe certificatul de naștere al copilului și copia cărții de identitate a unuia dintre părinți.

Școala se poate mândri cu o bază materială modernă, cu laborator de limbi străine și softuri educaționale de limbi străine, săli dotate cu smartboard, iar elevii sunt atrași cu afterschool, școala de vară, programe de studii în limbile franceză, engleză și germană, activități cultural- artistice, cerc de lectură, desen, șah, fotbal, handbal, arte marțiale, teatru.

În curând, școala va organiza și Ziua Porților Deschise, părinții interesați putând afla mai multe despre oferta școlii.