Primăria Perieți rămâne fără secretar. Elena Olteanu a fost reținută pentru trafic de țigări

449

Secretarul Primăriei Perieţi, Elena Olteanu, a fost reținută în această seară, alături de cumnatul ei, Florin Olteanu. Ceilalți trei bărbați, aduși împreună cu ei la audieri, vor fi cercetați în libertate sau sub control judiciar. Mâine Elena și Florin Olteanu vor fi prezentați magistraților cu propunerea de arestare preventivă. Femeia a mai fost condamnată la începutul anului trecut la un an și cinci luni cu amânare.

11 percheziţii au fost desfăşurate, în această dimineaţa, de procurorii DIICOT şi poliţiştii SCCO Olt, la tot atâtea locații din comuna Perieţi, într-un dosar privind traficul de țigări. Oamenii legii au pus în executare și cinci mandate de aducere la audieri. Unul dintre acestea a fost pe numele secretarului Primăriei Perieți, Elena Olteanu.

În urma perchezițiilor, au fost ridicate aproximativ  28.000 de țigarete și 2.500 de lei, în vederea continuării cercetărilor.

După audierile care au durat mai bine de opt ore, procurorii DIICOT au decis emiterea unor ordonanțe de reținere pe numele Elenei Olteanu și a cumnatului ei, Florin Olteanu. celelelte persoane audse la audieri vor fi cercetate în libertate sau sub control judiciar. Mâine, cei doi reținuți vor fi prezentați magistraților Tribunalului olt cu propunerea de arestare preventivă. Ei sunt acuzați de contrabandă și constituirea unui grup infracțional organizat.