Un polițist s-a ÎMPUȘCAT cu arma din dotare într-un apartament din Caracal

457

Un polițist în vârstă de 31 de ani, angajat al IPJ Olt, s-a împușcat în cap cu arma din dotare.

”În această după-amiază, IPJ Olt a fost sesizat prin SNUAU 112 despre faptul că un bărbat, ajutor şef de post la Postul de Poliţie Corbu, s-a împuşcat cu armamentul din dotare, în timp ce era într-un apartament din municipiul Caracal. Acestuia i s-au efectuat manevre de resuscitare la faţa locului, fiind transportat la spital.”, declară Alexandra Dicu, purtătorul de cuvânt al IPJ Olt.

Polițistul este în stare stabilă, dar inconștient. Ion Alexandru Badiu a fost transferat la Spitalul de Urgenţă Craiova

„Incidentul s-a produs în apartamentul său și polițistul nu era în timpul serviciului”, a mai declarat purtătorul de cuvânt al IPJ Olt.

Poliţistul era angajat al IPJ Olt de o lună de zile. El se transferase de la IPJ Timiș și se căsătorise recent. Deocamdată nu se știe cauza care l-a determinat să încerce să-și curme astfel viața și nici dacă era singur în apartament. Gândurile negre care-l bântuiau le-a postat și pe pagina de socializare, prin intermediul unei fotografii de profil:

 

Cercetarile sunt efectuate de către polițiștii Serviciului de Investigații Criminale sub coordonarea Parchetului de pe lângă Judecătoria Caracal.