Mascații au descins la Slatina. Un patron, dus la audieri

907

O societate din Slatina, cu activitate de colectare și valorificare fier vechi, a primit azi “vizita” mascaților. “Oaspeți” nepoftiți a avut și patronul societății, acizat de evaziune fiscală. Acesta a fost dus la audieri împreună cu alte 11 persoane din alte județe.

Luptătorii de la trupele speciale au efectuat azi 31 de descinderi în 6 județe și București, într-un dosar de evaziune fiscală. Mascații au descins în județele Gorj, Olt, Mehedinți, Brașov, Giurgiu, Ilfov și în București. În Olt, perchezițiile s-au desfășurat în capitala de județ.

“În Slatina au fost efectuate două percheziții- una la o societate comercială și cealaltă la administratorul firmei. Agentul economic a fost dus la audieri”, ne-a declarat Victor Tuhașu, purtătorul de cuvânt al IPJ Gorj.

„În urma perchezițiilor, desfășurate în cadrul unui dosar aflat în instrumentarea polițiștilor din Gorj, au fost ridicate înscrisuri privind activitatea derulată de agenții economici în scopul eludării bugetului de stat, fiind conduse la sediul I.P.J. Gorj 12 persoane în vederea audierii”, arată Poliția Română.

Potrivit polițiștilor, prejudiciul cauzat bugetului de stat este de peste 10.000.000 de lei.