FOTO/ Podul de la Găneasa, GATA de recepție. Directorul DRDP Craiova l-a inspectat azi

259

Podul de peste pârâul Valea Negrișoarei, de la Găneasa, este gata. Directorul General Regional al DRDP Craiova l-a inspectat azi și a constatat că este gata de recepție.

Podul de pe DN64 reprezintă prima lucrare de acest gen realizată de Drumurile Naționale în județ. Valoarea investiției se ridică la peste 2 milioane de lei, bani suportați de la bugetul central. Autoritățile vor face în curând recepția lucrărilor și vor da drumul circulației auto, după ce azi construcția a trecut de controlul final al DRDP Craiova.

„Directorul General Regional al DRDP Craiova, Bogdan Bratu, a participat astăzi pe DN 64, km 35+900, pod peste Negrișoara, la inspecția lucrărilor în vederea convocării comisiei de recepție la terminarea lucrărilor. Reamintim faptul că podul vechi a fost demolat, din cauza degradarilor care puneau în pericol participanții la trafic, și a fost construit un pod nou. În urma inspecției nu au fost constatate probleme care să întârzie convocarea comisiei.”, a transmis DRDP Craiova.

Despre pod:

Podul de la Găneasa este gata