Încep înscrierile la Palatul Copiilor Slatina. Cursuri GRATUITE la 33 de cercuri extrașcolare

1455

Pentru al 66-lea an, Palatul Copiilor “Adrian Băran” Slatina își va deschide anul acesta porțile activităților extrașcolare. Peste 2000 de copii care vor urma cursurile Palatului sunt așteptați, începând de azi, să se înscrie.

Astăzi, Palatul Copiilor „Adrian Băran” Slatina a dat startul înscrierilor pentru activitățile extrașcolare în anul școlar 2019/2020.

“În perioada 02 – 27 septembrie, de luni până vineri, în intervalul orar 09 – 19, vă așteptăm la sediul instituției din str. Eugen Ionescu, nr.3 pentru a vă informa în legătură cu oferta educațională și a depune cererile de înscriere. Toate activitățile sunt gratuite!  Palatul Copiilor oferă și în acest an o gamă variată de activități sub sloganul DESCOPRETĂ-ȚI VOCAȚIA! CULTIVĂȚI TALENTUL!”, a anunțat Ilie Brăileanu, directorul instituției.

Artistice, sportive, de îndemânare sau logică, 33 de cercuri îi așteaptă pe copiii talentați să se înscrie pentru a-și dezvolta abilitățile și să facă performanță sub îndrumarea specialiștilor. Toate activitățile sunt gratuite, grupate pe cercuri coordonate de profesori bine pregătiți.

Cursurile vor începe la data de 1 octombrie. Anual, peste 2000 de copii pătrund pe poarta palatului sau secțiilor orășenești, purtaţi de dorinţa de a-şi urma visul de a deveni vedetă, de a-şi valorifica aptitudinile şi talentul, de a învăţa să fie mai buni şi să facă performanţă.