Primarul Emil Moț invită slătinenii să voteze numele noului parc. Sondajul, lansat azi

627

Începând de azi, orice cetățean al Slatinei poate vota numele favorit pe care să-l poarte cel mai mare și mai frumos parc din municipiu, construit  pe terenul fostei Unități Militare. Sondajul a fost lansat pe site-ul primăriei, slătinenii putând alege una din cele 5 variante.

Noul parc al Slatinei, amenajat pe o suprafață de trei hectare, pe terenul fostei unități militare de la gară, este gata de inaugurare și va purta denumirea aleasă de slătineni. Astăzi, edilul Emil Moț a lansat proiectul „Votează numele parcului TĂU !”. Proiectul se adresează tuturor locuitorilor municipiului care doresc să contribuie în alegerea denumirii.

Dragi cetățeni, îmi face mare plăcere să anunț toți slătinenii ca parcul cel nou construit va purta numele pe care comunitatea și-l dorește. Vă invit să luați parte în număr cât mai mare la sondajul nostru pentru a decide împreună care va fi denumirea acestuia.”, a declarat primarul Emil Moț.

Până pe data de 27 august,  fiecare cetățean va putea  vota pe site-ul primăriei (accesând linkul http://www.primariaslatina.ro/) varianta denumirii pe care o consideră potrivită atribuirii noului parc. Primăria a stabilit cinci variante de denumiri și însemnătatea acestora după cum urmează:

  • Vlaicu Vodă – Domnitorul care a înfăptuit prima atestare documentară a municipiului Slatina în calitate de oraș;
  • Slatina Parc – Este cel mai mare parc al municipiului nostru;
  • Eroilor – Este construit pe amplasamentul unei foste unități militare ;
  • Dorobanți – Denumirea pe care fosta unitate militară a purtat-o în perioada 1877-2004 a fost „Regimentul 3 Dorobanți Olt”.);
  • Tineretului – Facilitățile și oportunitățile oferite de noul parc, vor atrage tinerii în orașul nostru.

ʺÎn vederea monitorizării constante și eficiente a sondajului, până la finalizarea acestui proiect, respectiv 27.08.2019, ora 12:00, zilnic la ora 15:00, pe pagina de facebook a Primarului Emil Moț se va încărca o fotografie care să conțină datele statistice ale sondajului creat pe pagina web a primăriei municipiului Slatinaʺ, a anunțat administrația municipală.

Acest parc va oferi cetățenilor capitalei de județ și nu numai posibilități de distracție și relaxare mult mai multe decât în orice alt parc din oraș, începând cu pista de alergare și până la localul cu terasă, dispune și de aproximativ 200 de locuri de parcare, iar în apropiere va fi inaugurat în curând și un restaurant McDonald’s.