Caz Caracal: familia Alexandrei caută adevărul cu o ECHIPĂ de INVESTIGAȚII proprie, formată din specialiști

1541

O echipă independentă de investigatori, oameni care au lucrat în parchet, poliție, în serviciile de informații, va căuta să facă lumină, în paralel cu anchetatorii, în cazul dispariției Alexandrei. Echipa va lucra pentru familia fetei.

Unchiul Alexandrei Măceșanu a anunțat că va începe o  investigație paralelă, cu o echipă proprie, formată din specialiști.

,,Eu cred că anchetatorii au foarte multe lucruri de făcut în acest moment, vrem să îi ajutăm, atât pentru liniștea noastră, a familiei, dar și pentru mine. Partea de comunicare e una, dar e o parte de investigare pe care trebuie să o fac cu 2-3 colegi care mă ajută din bunăvoință. În perioada următoare, deja am început acest lucru. Lucrez la realizarea unei echipe independente de investigatori, oameni care au lucrat în parchet, poliție, în serviciile de informații. S-au oferit, voi face o echipă, zic eu, bună. Vor respecta întru-totul legea, vor acționa în cadru legal și orice informații vor afla le vor aduce de îndată în atenția procurorului și nu a opiniei publice Încercăm să venim în ajutorul lor. Dacă dânșii consideră că nu au efective suficiente sau lucrurile durează, eu cred că prin mijloace legale, cred că dânșii (echipa independentă de investigare – n.r.) vor putea afla mult mai multe decât vom putea noi în acest moment, mergând la fața locului, mergând pe firul evenimentelor. De săptămâna aceasta vom avea această echipă, nu le voi da numele, dar voiam să se știe public acest lucru”, a declarat Alexandru Cumpănașu.