INCREDIBIL Căutările Alexandrei, coordonate de interlopi care i-au trimis pe polițiști să descindă la rivali/ Iată mesajele WhatsApp

578

De necrezut! Poliția olteană a fost coordonată în căutările Alexandrei de interlopi. Potrivit Libertatea, care publică și dovezile, comisarul șef Nicolae Alexe, numărul unu pe operațiuni în poliția Olt și cel care a coordonat acțiunea de la Caracal, a apelat la un apropiat, Remus Rădoi “Codiță”, șeful unei rețele uriașe și dintre cei mai temuți oameni din județ. Acesta le-a indicat adresele rivalilor- clanul Oacă, perchezițiile fiind făcute la Redea, nu la Caracal.

Libertatea a publicat conversațiile incredibile de pe WhatsApp dintre polițistul Alexe și Rădoi “Codiță” și mărturiile date ziarului de cei doi lideri de grupări concurente. Astfel, interlopii au direcționat Poliția pe trei piste false, la rivali, pierzându-se astfel timp prețios în care fata ar fi putut fi salvată. Așa se face că în timp ce Alexe se pare că oferea numerele de telefon ale suspectului și alte informații secrete către Remus Rădoi “Codiță”,  clanul Oacă cunoștea și el toate mișcările poliției, fiind prieten cu șefii poliției din Caracal: Mirea și Humă.