VIDEO Jandarmii l-au protejat pe criminalul din Caracal de furia oamenilor. Soția individului a fost huiduită de localnicii revoltați

921

Gheorghe Dincă, presupusul criminal al celor două fete dispărute din Caracal, a fost scos din casa groazei după ce anchetatorii au încheiat a doua zi de percheziție. El va fi dus în arestui IPJ Dolj. Pentru a nu fi linșat de sutele de localnici strânși în fața casei sale, acesta a fost urcat în duba poliției, iar jandarmii au constituit cordoane de protecție. Tot jandarmii prezenți la fața locului au asigurat protecția și soției presupusului criminal și fiicei acestuia, adus de procurori la Caracal.

Anchetatorii au reluat astăzi perchezițiile în casa groazei. La fața locului a fost adus și presupusl criminal al Luizei și Alexandrei, dar și soția și fiica acestuia. Toți trei au asistat la percheziții și la săpăturile făcute de oamenii legii în curtea casei lui Dincă.

La finalul percheziției, anchetatorii au trebuit să ia măsuri sporite pentru ca sutele de locanici să nu-i linșeze pe presupusl criminal și membrii familiei lui.

Înainte de a pleca de la casa groazei, criminalul a fost urcat într0una din cele trei dube ale poliției aflate în curtea casei. Mașinile au ieșit pe rând, printre cordoanele de jandarmi. Aceștia au asigurat și protecția soției și fiicei presupusului criminal.  Oamenii le-au strigat anchetatorilor să le dea drumul printre ei, da rși că sunt pregătiți să-i aplice același tratament pe care l-au primit copilele dispărute.