LISTA/ 381 de locuri libere la liceele din Olt. Înscrierea la etapa a II-a de admitere începe pe 24 iulie

797
Liceul Tehnologic Iancu Jianu

În urma repartizării computerizate, după prima etapă a admiterii în licee, în Olt au mai rămas neocupate 381 de locuri. Absolvenții clasei a VIII-a care nu au participat sau nu au fost repartizați astăzi, care nu s-au înscris în termen sau care și-au încheiat situația școlară ulterior primei etape de admitere se pot înscrie pe locurile rămase, în etapa a doua.

După prima etapă computerizată de repartizare a absolvenților de gimnaziu la liceu, în Olt au mai rămas libere 381 de locuri, cele mai multe la specializările: agricultură- Liceul Iancu Jianu (28), industrie textilă și pielărie- Liceul Tehnologic Crâmpoia (26), agricultură- Liceul Tehnologic Vitomirești (25) și câte 24 de locuri la Liceul Tehnologic N. Bălcescu Balș- estetica și igiena corporală și Liceul Tehnologic nr. 1 Balș- mecanică.

Au rămas câteva locuri și la două licee de top ale județului: Liceul Teoretic Petre Pandrea Balș- 11 locuri la matematică-informatică și 1 loc la științe ale naturii, iar la Liceul Teoretic Ioniță Asan Caracal 4 locuri la matematică- informatică.

A doua etapă de admitere liceu 2019 se desfășoară după următorul program:

  • 23 iulie 2019 – Afișarea situației locurilor libere, a locului de desfășurare și a graficului probelor de aptitudini sau probelor la limbă modernă sau maternă.
  •  24-25 iulie 2019 – Candidații se vor înscrie la liceele care organizează probele de aptitudini sau probele la limbă modernă sau maternă.
  •  26 – 29 iulie 2019 – Desfășurarea probelor de aptitudini sau probelor de limbă modernă sau maternă.
  • 24 – 30 iulie 2019 – Absolvenții clasei a VIII-a care nu au participat sau nu au fost repartizați în etapă anterioară, care nu s-au înscris în termen sau care și-au încheiat situația școlară ulterior etapei anterioare își vor trimite cererile de înscriere.
  • 31 iulie – 01 august 2019 – Vor fi repartizați absolvenții clasei a VIII-a care nu au participat sau nu au fost repartizați în etapă anterioară, care nu s-au înscris în termen sau care și-au încheiat situația școlară ulterior etapei anerioare.
  • 01 august 2019 – Transmiterea rezultatelor repartizării către Centrul Național de Admitere, prin confirmarea încheierii operațiunilor specifice în aplicația informatică centralizată