Auchan caută pentru un hypermarket din Ungaria zeci de angajați în gastronomie

106

Casieri, ajutoare bucătar, măcelari, vânzători, cofetari, brutari, bucătari și consilieri vânzări sunt posturile pentru care vecinii unguri au apelat în vederea ocupării la rețeaua Eures. Posturile sunt în cadrul unui hypermarket. Românii care doresc să se angajeze pot aplica până la finele  lunii, oltenii interesați putând obține informații și înscrie la Agenția Județeană pentru Oucparea Forței de Muncă.

Un hypermarket din Ungaria, din rețeua internațională Auchan (al 13-lea distribuitor alimentar din lume și al 35-lea angajator la nivel mondial) caută angajați prin intermediul rețelei Eures. Oferta cuprinde 63 de locuri de muncă în diverse meserii, contractul de muncă fiind pe perioadă nedeterminată.

Se caută 10 casieri și 10 vânzători care să lucreze în mai multe schimburi, salariul oferit fiind de 250.000 florinți maghiari/ lună (1 ft= 0,01 lei). Același salariu le este oferit și celor care doresc să se angajeze pe unul din cele 3 posturi de ajutor bucătar și 20 de manipulant mărfuri pe raft. Puțin mai mult, 270.000 ft/brut/lună  se oferă pentru 5 măcelari, 3 cofetari, 6 brutari și 3 consilieri vânzări. Ungaria Auchan Magyarorszag KFT mai are nevoie și de 3 bucătari, cărora le oferă un salariu de 408. 000 FT/brut/lună.