FOTO/Inventarierea pagubelor la Corabia: 10 acoperișuri smulse, peste 50 copaci și 10 stâlpi din beton rupți

2764

În Corabia, în urma furtunii puternice de aseară, încă se acționează pentru degajarea străzilor, iar 7 echipe CEZ intervin, 25% dintre locuitori rămânând fără curent electric.

Furtuna a lovit puternic orașul Corabia. La fața locului s-a deplasat prefectul de Olt, Silviu Neacșu, iar comitetul local pentru situații de urgență a raportat primele constatări.

„La ora actuală sunt peste 50 de copaci rupți sau scoși din rădăcină, 10 stâlpi de curent din beton rupți, 3-4 autoturisme avariate, aproximativ 10 acoperișuri smulse de vânt. Echipele din cadrul Primariei sunt pe teren și inventariază pagubele de la nivelul localității, ale persoanelor fizice, juridice și societăților agricole, a transmis Primăria Corabia.

4 echipe acționează la degajarea străzilor:
Echipa 1 – Trecerea Dunării, C.A. Rosetti, Cuza-Vodă, Tudor Vladimirescu
Echipa 2 – Frații Golești, General Tell, Cezar Bolliac, Kogălniceanu,
Echipa 3 – Timis, Florea Geara, Mihai Bravu, Ștefan cel Mare, Bibescu Vodă
Echipa 4 – Intrare în oraș prin str Ștefan cel Mare, Caracalului, ajută echipa de la Drumuri Naționale. Echipele sunt formate din câte 4 muncitori dotați cu drujbe și susținuți de 2 autobasculante, 1 buldoexcavator, 1 Ifron, 1 tractor, 1 tracker.

Din partea CEZ acționează o echipă de la Corabia, una de la Caracal și 5 echipe de la Slatina, ajutate de 2 PRB- uri și o macara de mare tonaj.