Accident în fața Spitalului Slatina

334

Două autoturisme au ajuns aseară de pe bulevard direct în gardul împrejmuitor al Spitalului Slatina, de vină fiind graba unuia dintre șoferi de a ajunge cu copilul la spital.

Grăbit să-și ducă fiul la spital pentru că se simțea rău, un șofer slătinean nu s-a asigurat atunci când a trecut pe banda alăturată, acroșând un autoturism care circula pe aceasta. Incidentul s-a petrecut aseară, în jurul orei 23.00, chiar în fața Spitalului Județean, unua dintre mașini fiind proiectată în urma impactului în gardul împrejmuitor al unității medicale.

„Din primele verificări, polițiștii au stabilit faptul că un bărbat, de 28 de ani, din Slatina, în timp ce conducea un autoturism pe strada Crișan, din direcția strada Libertății către Bulevardul Nicolae Titulescu, pe a doua bandă de circulație, la efectuarea virajului la dreapta nu s-ar fi asigurat corespunzător intrând în coliziune laterală cu un autoturism care circula regulamentar pe prima banda de circulație”, declară Alexandra Dicu, purtătorul de cuvânt al IPJ Olt.

Șoferul vinovat s-a ales cu dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunii de vătămare corporală din culpă. Celălalt șofer, de 23 de ani, din comuna Movileni, rănit ușor, a primit îngrijiri medicale și nu a rămas internat.