Sub Guvernarea PSD, Ambulatoriul din Drăgănești – refăcut în întregime de CJ Olt!

158

Spitalul Draganești, închis în guvernarea PDL, a fost reabilitat și modernizat în totalitate de către Consiliul Județean Olt, din bugetul propriu.

20.000 de locuitori ai orașului Drăgănești și comunelor limitrofe vor avea acces la servicii de sănătate. CJ Olt a investit 2.000.000 lei în reparația capitală a Ambulatoriului Drăgănești-Olt.  Proiectul a vizat:

  • 886,42 mp suprafață desfășurată reabilitată și modernizată (S tehnic +P +2E);
  • Înlocuirea instalațiilor sanitare, electrice și termice;
  • Tencuieli speciale, baritate, de protecție, în zona radiologiei;
  •  Înlocuirea totală a finisajelor interioare, a tâmplăriei de lemn cu cea din PVC, sistem termoizolant la fațade, covor PVC antibacterian;
  • Sistem de detecție și semnalizare incendiu și sistem antiefracție de supraveghere video.

Vor funcționa în clădirea reabilitată: cabinete de pediatrie, neurologie, medicină internă, diabet, dispensar TBC și punct de recoltare a analizelor, cabinete ale medicilor de familie.

? Ambulatoriul din Drăgănești – refăcut în întregime de CJ Olt!?‍?Vorbim despre:?‍?‍?‍?20.000 de locuitori ai orașului Drăgănești și comunelor limitrofe care vor avea acces la servicii de sănătate;?‍⚕️ Cabinete de pediatrie, neurologie, medicină internă, diabet, dispensar TBC și punct de recoltare a analizelor, cabinete ale medicilor de familie – care vor funcționa în clădirea reabilitată;? 2.000.000 lei investiți în reparația capitală a imobilului;?886,42 mp suprafață desfășurată reabilitată și modernizată (S tehnic +P +2E);?Înlocuirea instalațiilor sanitare, electrice și termice;☣️ Tencuieli speciale, baritate, de protecție, în zona radiologiei;? Înlocuirea totală a finisajelor interioare, a tâmplăriei de lemn cu cea din PVC, sistem termoizolant la fațade, covor PVC antibacterian;?‍? Sistem de detecție și semnalizare incendiu și sistem antiefracție de supraveghere video.? Spitalul Draganești, închis în guvernarea PDL, a fost reabilitat și modernizat în totalitate de către Consiliul Județean Olt, din bugetul propriu.#patriotiinUE #PSD #PSDOlt#spitalDraganesti #CJOlt

Publiée par PSD Olt sur Dimanche 19 mai 2019