Momente din balete celebre, pe scena Centrului Cultural Slatina

58

Teatru de Balet Sibiu, cu o componență internațională a corpului de balet, revine cu un nou turneu la Slatina, aducând pe scena Centrului Cultural „Eugen Ionescu” momente din balete celebre mult îndrăgite de public. Biletele se pun în vânzare începând de vineri, 10 mai.

Pe 16 mai, între orele 18:30 – 19:45, publicul iubitor de dans este invitat la un spectacol de excepție, plin de grație, frumusețe, emoție și mesaj, adus pe scena Centrului Cultural „Eugen Ionescu” Slatina de balerinii Teatrului de Balet Sibiu.

Spectacolul de teatru – dans, care reunește momente din spectacolele „Talisman”, „La fille mal gardée”, „Don Quijote”, dar și din spectacole de dans contemporan, este organziat de Primăria municipiului Slatina, Asociația Culturală Center Inter Art și Centrul Cultural „Eugen Ionescu” în cadrul Galei internaționale de balet. „Un spectacol dedicat tuturor iubitorilor dansului, care reunește momente din balete celebre mult îndrăgite de public, precum „Corsarul”, „Baiadera” sau „Lacul lebedelor”, dar și din spectacole de dans contemporan. Biletele se pun în vânzare începând de vineri 10 mai 2019 de la ora 15,00 la casieria Centrului Cultural „Eugen Ionescu”. Prețul unui bilet: 12,50 lei.”, anunță Asociația Culturală Center Inter Art, administratorul centrului cultural slătinean.

Teatrul de Balet Sibiu s-a înființat în 2008, este constituit oficial din corpul de balet al Casei de Cultură a Municipiului Sibiu, instituţie subordonată Consiliului Local al Municipiului Sibiu, numără patruzeci de dansatori, veniti la Sibiu din toate colțurile lumii: Slovenia, Noua Zeelandă, Japonia, Statele Unite ale Americii, Australia, Canada, Marea Britanie, Spania, Franța, Italia, Germania şi bineînţeles România.