Lecție de omenie: două eleve la Minulescu Slatina au găsit în fața BCR un pachet de bancnote. Banii au ajuns la proprietar

3435

Un angajat al sucursalei județene Slatina a BCR a făcut ieri publică, pe pagina de socializarea a Colegiului Național Ion Minulescu Slatina, gestul de omenie și normalitate pe care l-au făcut două eleve de la CN Ion Minulescu Slatina. Fetele au găsit în fața băncii un pachet de bancnote, pe care nu și l-au însușit. Mai mult, nici nu și-au dat numele în așteptarea vreunei recompense.

Au găsit un teanc de bani în fața băncii și l-au predat agentului de pază. Este gestul unor copile care nu s-au gândit cum să-și însușească banii altora. Banii au ajuns la cel care i-a pierdut, fapta de omenie fiind făcută publică de către Cristina Munteanu, angajată a CR SJ Slatina.

„‘Buna seara ! Va scriu acest mesaj cu rugamintea de a-l face public pe pagina colegiului. Astazi in jurul orei 13 in fata sediului BCR din Slatina un client al bancii a pierdut o suma considerabila de bani. Pachetul de bancnote a fost gasit de doua eleve de la CNIM care se intorceau de la cursuri. Fetele au depus banii la agentul de paza al bancii iar suma i-a fost restituita proprietarului. Din pacate agentul de paza nu le-a legitimat pe cele doua domnisoare, asa ca nu va pot comunica numele lor. Daca vad insa acest mesaj si doresc sa-si dezvaluie identitatea, vom fi onorati sa le strangem mana! Le felicit si le multumesc pe aceasta cale pentru spiritul civic si implicarea de care au dat dovada! Cinste lor, parintilor si profesorilor lor ! Astfel de tineri ne redau speranta intr-un viitor luminos pentru Romania !”, a postat angajata băncii.

Reacțiile de apreciere a gestului și de feloicitări nu au întârziat să apară, zeci de persoane comentând la postare.