Rămași sub cerul liber, cer AJUTOR pe facebook

680

O familie cu trei copii din satul Comanița, comuna Teslui, a rămas de ieri fără casă, după ce un scurtcircuit la un prelungitor electric a cauzat un incendiu. Rămași pe la rude, cu trei copii minori, părinții cer ajutor pe facebook.

„O mare tragedie an com Teslui sat Comanita jud Olt de la un scurt circuit an noaptea de 19 februoarie la ora 1din noape sau trezit speriati an flacari o famile cu trei copiii care azi plang sub ceru liber poate cineva cu suflet bun se ofera sa i ajute???? MARIA RAMONA LEORDEANU. NR DE CONT 30/2019615 .IBAN RO14UGBI0000302019615RON”, este apelul lansat de un prieten al familiei pe o rețea de socializare, în speranța că oameni de bine vor ajuta familia mult încercată.

Incendiul a mistuit întreaga casă, fără ca pompierii să mai poată salva ceva, rămânând doar pereții. Scoși din locuință în miez de noapte, părinții și cei trei copii minori au rămas doar cu hainele de pe ei, fiind nevoiți să doarmă pe la rudele din sat. Au nevoie, în primul rând, de haine, încălțăminte și rechizite pentru cei mici ca aceștia să meargă la școală, drumul până la un acoperiș deasupra capului fiind lung. Așa că orice ajutor contează!

Imagini de la incendiu, în știrile Realitatea Oltului:

VIDEO/FOTO Un scurtcircuit la un prelungitor electric a lăsat o familie cu 3 copii, din Teslui, doar cu pereții casei