Doliu în PNL Olt! Președintele unei organizații locale a DECEDAT

626

Liberalii olteni sunt în doliu. Emil Deaconescu, președinte al Organizației PNL Poboru, a încetat din viață.

Fost candidat liberal la alegerile locale trecute pentru fotoliul de edil al comunei natale Poboru, Emil Deaconescu, președinte al PNL Poboru, a încetat din viață. Doliul în organizația liberală olteană a fost anunțat de către președintele Liviu Voiculescu.

„Nimeni nu este întrebat când dorește să-și ia rămas bun de la această lume. Pleacă doar în tăcere, discret, lăsând în urmă tristețea unei pierderi dureroase. Așa a ales să plece colegul nostru Emil Deaconescu, președintele PNL Poboru, lăsând în urmă lacrimi, regrete și un gol imens. O inimă bună a încetat să mai bată și un suflet mare s-a ridicat la cer. Rămas bun, om minunat! Colegii liberali te plâng ☹”, a postat preșdintele PNL Olt.

Emil Deaconescu s-a născut în1965 la Poboru, unde a fost o perioadă de scurtă și viceprimar. A absolvit Liceul Agro-Industrial Scorniceşti, Şcoala de contabilitate Dobrogostea – Argeş şi ASE Bucureşti- secţia Marketing Economic. A lucrat la IPSA Scorniceşti în funcţia de contabil, şef serviciu marketing – vânzări la Fabrica de bere Scorniceşti, apoi la SC Focus TDR, în cadrul serviciului aprovizionare -desfacere.

Dumnezeu să-l odihnească!