Elev de la Greceanu, Cel mai bun sportiv junior al României la taekwondo

356

Unul dintre cei mai buni sportivi ai Oltului, Luca Costea a fost desemnat de către Federația Română de Taekwondo și Cel mai bun sportiv junior al României.

Elev în clasa a XI-a la Colegiul Național Radu Greceanu Slatina, Luca Costea a fost invitat de FRT duminică, 3 februarie, la Gala de premiere a celor mai buni sportivi din țară. Olteanul a fost desemnat Cel mai bun sportiv junior al României.
“Apogeul carierei mele ca sportiv de performanță a fost atins în anul 2018, an pentru care Consiliul Județean Olt m-a desemnat cel mai bun sportiv al județului, iar acum Federaţia Română de Taekwondo WT îmi acorda titlul de cel mai bun junior al țării pentru același an. Vă mulțumesc tuturor pentru sprijinul acordat, le mulțumesc antrenorilor/PĂRINȚILOR mei pentru tot și de asemenea colegilor cu care m-am antrenat pana acumʺ, a transmis Luca.

Vicepreședinte al Consiliul Județean al  Elevilor  Olt, Luca a avut anul trecut un an competițional bun, printre performanțele înregistrate numărându-se, pe lângă bronzul de la Gimnaziada din  Maroc  (Olimpiada Sporturilor Școlare)– Marrakech, și urcarea pe cea mai înaltă treaptă a podiumului la Campionatul Balcanic de Taekwondo de la Atena. Este component al Clubul Sportiv Oltenia Taekwondo.

Publiée par Mela Mar sur Dimanche 9 décembre 2018