Doi șoferi criță și unul fără permis, depistați noaptea trecută în trafic

340

Doi șoferi beți la Caracal și unul la Gostavățu fără permis la volanul unui autoturism neînmatriculat – au fost ʺpescuițiʺ aseară din trafic de către oamenii legii, înainte de a provoca vreun accident.

Cu 1,12mg/l alcool pur în aerul expirat a putut urca la volan un caracalean în vârstă de 35 de ani, prins de polițiști aseară, în jurul orei 21.00  pe strada Nicolae Titulescu. ʺAcesta a refuzat recoltarea de probe biologice în vederea stabilirii alcoolemiei. Polițiștii au întocmit dosar penal sub aspectul săvârșirii infracţiunii de refuzul sau sustragerea de la prelevare de mostre biologice, fiind instrumentat sub coordonarea unității de parchet competente în care se va propune soluție legală la finalizarea verificărilor.ʺ, arată IPJ Olt.

Iar cazul nu este singular, aproape de miezul nopții, un alt șofer tot caracalean, în vârstă de 46 de ani, fiind depistat în timp ce conducea un autoturism pe strada Calea București, având o concentraţie alcoolică de 0,54 mg/Litru alcool pur în aerul expirat. Șoferului i s-au recoltat probe biologice de sânge, în vederea stabilirii alcoolemiei, iar oamenii legii continuă cercetările sub aspectul comiterii infracțiunii de conducerea unui vehicul sub influenţa alcoolului sau a altor substanţe.

Tot aseară, pe raza comunei Gostavățu de această dată, un alt șofer, de 27 de ani, a fost depistat în trafic în timp ce  conducea un autoturism neînmatriculat. Mai mult, în urma verificărilor efectuate, polițiștii au stabilit faptul că tânărul nu posedă permis de conducere.