Șef nou la Parchetul Slatina, o nouă pensionare în sistem

270

De luna viitoare, Parchetul de pe lângă Judecătoria Slatina va avea un nou prim procuror, delegat de la Strehaia, decizia fiind aprobată ieri în ședința CSM. Tot ieri, a fost aprobată o nouă pensionare în rândul procurorilor olteni.

Începând cu data de 12 februarie, Parchetul de pe lângă Judecătoria Slatina va fi condus de către un nou prim procuror, în prezent exercitând această funcție prim procurorul Irina Șerban. Secţia pentru procurori a Consiliului Superior al Magistraturii a hotărât ieri delegarea în această funcție a unui procuror de la Parchetul de pe lângă Judecătoria Strehaia. Ștefania Chelu va fi delegată la Slatina până la ocuparea funcţiei prin concurs sau examen, dar nu mai mult de 6 luni.

Tot ieri, Secţia pentru procurori a CSM a hotărât înaintarea către Preşedintele României a propunerilor privind eliberarea din funcţie, prin pensionare, a încă unui procuror oltean. Ionică Rozeta, procuror la Parchetul de pe lângă Tribunalul Olt, va ieși la pensie începând cu data de 1 februarie.