Adolescentă bruscată pe stradă în Slatina și jefuită de telefonul mobil. Tâlharul a fost arestat

3209
foto: arhivă

O tânără din Slatina a fost atacată duminică pe stradă de un individ. Polițiștii l-au identificat imediat pe făptaș după localizarea mobilului furat, iar ieri Tribunalul Olt a dispus arestarea bărbatului pentru 30 de zile.

La data de 22 octombrie, o minora de 15 ani, din municipiul Slatina, a anunțat poliția că, în seara zilei de 21 octombrie, o persoană necunoscută ar fi lovit-o și i-ar fi sustras telefonul mobil. Fapta s-a petrecut la intersecţia bulevardului A.I. Cuza cu strada Tunari, în zona fostei unităţi militare din Slatina.

„În urma cercetărilor efectuate de catre polițiștii din cadrul Poliției municipiului Slatina a reieșit faptul că, un bărbat, de 31 de ani, din comuna Valea Mare, i-ar fi sustras minorei telefonul mobil, după ce ar fi lovit-o. Polițiștii au reținut bărbatul pentru 24 de ore, iar in cursul zilei de ieri a fost prezentat instanței, care a dispus arestarea sa preventivă pentru 30 de zile, fiind cercetat sub aspectul săvârșirii de talharie calificată.”, anunță IPJ Olt.

Tâlharul, Valentin Ilie Golăşel, a fost identificat de către oamenii legii în zona Șerpărie din Slatina, unde locuia clandestin, după ce a fost localizat telefonul mobil furat.