Karatiști de la BU-DO Slatina, campionii României, calificaţi la Campionatul European din Slovenia

157

Slătinenii pregătiți de sensei Costică Romeo, participanți la Campionatul Național de Karate Tradițional, ediția a XXVII- a pentru copii, s-au întors acasă cu 6 medalii strălucitoare. Jumătate dintre titlurile obținute sunt de campioni naționali.

Șase medalii, dintre care trei de aur, două de argint, una de bronz și două locuri IV au obținut sportivii BU-Do Karate Slatina la finala de la IAȘI de Karate tradițional pentru copii 6 -13 ani.

Competiția a fost organizată de C.S.Olympic Iași și Federația Română de Karate Tradițional, în perioada 19-  21 octombrie. Au participat peste 440 copii de la 39 cluburi de profil din țară.

Au obținut rezultate: Petrache Yanis- campion național aur Kumite 6-7ani, Ștefănescu Alexandra – loc IV enbu mixt cu Petrache Yanis, Țarălungă Lucian -vicecampion național argint enbu masculin 8-9ani, Belgu Darius – vicecampion național argint enbu masculin 8-9ani, Bojin Daria – bronz kata 8-9ani , Belgu Darius cu Bojin Daria-  loc IV enbu mixt, cel mai bun rezultat fiind obținut de Maxim Sorin – dublu campion național la kata si kumite 10-11ani și Șerban Anastasia cu rezultatele de la campionatul european de anul trecut, toți fiind calificați în lotul național de copii pentru Campionatul european din  Slovenia din decembrie de anul acesta.

Au mai participat cu clasări în primii 8: Prună Andrei 5ani, Bogeanu Ana Maria,   Preda Andrei 6-7ani, Dragonu Răzvan, Dumitrescu Eduard 8-9ani, Nicu Stefan 10-11ani, Dan Eduard, Dina Alisia, Dumitrescu Daria -toți la 10-11ani.