Fiii și prietenii Caracalului au spus DA pentru Olt- Romanați

187

Bucuroși că li se oferă o șansă pentru a-și recăpăta numele și sperând că oltenii vor ieși în număr mare la vot, membrii Asociației Fiii și prietenii Caracalului au organizat aseară în fosta capitală romănățeană un spectacol, informându-i pe cei prezenți despre importanța reparației istorice pe care și-o doresc. La acțiune au fost invitați oficiali ai județului.

În acest week-end, oltenii vor fi chemaţi la urne nu numai pentru a decide revizuirea Constituţiei, dar şi pentru a decide viitorul nume al judeţului nostru. Chemaţi să militeze pentru Olt – Romanaţi chiar în fosta capitală romănăţeană au fost doi artişti olteni – Edward Sanda și Ion Popa, precum şi trupa Proconsul.

Asociaţia Fiii şi Prietenii Caracalului a organizat spectacolul în incinta Teatrului de Vară, îndemnându-i cu acorduri muzicale pe cei prezenți să se prezintă la vot pentru a spune DA pentru Olt- Romanaţi.

La spectacol au fost prezenți deputașii de Olt Marius Iancu și Cornel Ciocan, președintele Consiliului Județean Olt- Marius Oprescu și vicepreședintele Virgil Delureanu, precum și Liviu Radu, primarul municipiului Caracal.