Viorica Dăncilă vorbește despre ‘deconcesionarea’ traficului

167

Premierul Viorica Dăncilă a declarat luni, la Craiova, despre drumul expres în regim de autostradă Craiova – Pitești, că acesta va duce la „deconcesionarea” traficului în zonă. Aceasta și-a continuat discursul fără să se corecteze.

„Astăzi au fost desemnate contractele pentru proiectare și execuție pentru drumul expres în regim de autostradă Craiova – Pitești, tronsoanele 1 și 2. Durata de execuție este de 36 de luni, iar perioada pentru garanție este de 7 ani”, a anunțat, luni, premierul Viorica Dăncilă, aflată într-o vizită la Fabrica de Avioane din Craiova.

Șeful Executivului a spus, apoi, dorind să facă referire la descongestionarea traficului în zonă, că drumul expres va duce la „deconcesionarea” traficului în Balș și Slatina. Premierul s-a bâlbâit și a încheiat fraza fără să se corecteze.

„Pentru noi este important să demarăm acest proiect, iar cei 58 de kilometri aferenți tronsoanelor 1 și 2 sunt convinsă că va duce la deconcesionarea, la…ăă…mult așteptată a traficului în localitățile Balș și Slatina”, a declarat Dăncilă.