Tupeu de tânăr liberal: îl provoacă la o dezbatere pe primarul Emil Moţ

304

Un consilier local i-a lansat primarului Slatinei provocarea de a participa la o dezbatere televizată, pe problemele pe care junele din Opoziţie le-a identificat ca fiind acute pentru comunitatea municipiului.

 

Cu gândul la fotoliul de edil al Slatinei, tânărul liberal Ionuţ Comănescu, consilier local, aflat de ceva vreme în campanie de imagine, se crede demn să-l provoace la o dezbatere pe edilul Slatinei. El a lansat în acest sens o scrisoare deschisă, dând chiar şi un ultimatum primarului de a răspunde provocării: o săptămână.

„Doresc să lansez o invitație publică, primarului Slatinei, Emil Moț (PSD), de a participa împreună cu mine la o dezbatere privind problemele orașului nostru, care să fie găzduită de o televiziune locală.  Având în vedere că Slatina se confruntă cu foarte multe probleme cum ar fi: lipsa locurilor de muncă;  lipsa locurilor de parcare; foarte multe străzi încă neasfaltate; calitatea apei potabile și inundațiile care se produc de fiecare dată când plouă;  situația Variantei Oituz, pentru care s-au alocat 45.000.000 lei de acum un an și jumătate și nu a început încă reabilitarea; faptul că s-au cheltuit sume exorbitante pe lucruri de care Slatina nu avea o nevoie stringentă (coșurile de gunoi și acele bile amplasate la trecerile de pietoni); faptul că proiectele opoziției sunt respinse pe bandă rulantă, deși ele sunt benefice și cerute de slătineni şi de faptul că primarul nu se prezintă la nicio ședință a Consiliului Local, consider că este imperios necesar să cerem explicații pentru aceste nerealizări și pentru proasta gestionare a municipiului nostru.”, este provocarea liberalului.

Invitaţia la dezbatere vine după ce la începutul acestei săptămâni Ionuţ Comănescu a „regizat” un alt atac la adresa administraţiei municipale, pe tema câinilor fără stăpân. De altfel, în acest moment, tânărul liberal este singurul opozant al puterii locale.