Cutremur în PRO TV. Doi directori scoși din… schemă

144

Pro TV, cel mai urmărit post TV din țara noastră, a renunțat la doi oameni din conducerea televiziunii. Aceștia își desfășurau activitatea în zona de producție.

Potrivit Capital, Mişu Predescu, directorul de producţie al Pro TV, a fost scos din schemă, după ce timp de un an a ocupat această poziţie. Pro TV a concediat şi un consultant german pe producţie: Uli Baldauf.

Unul dintre oamenii care au lucrat la Pro TV încă de la începuturile staţiei, Mişu Predescu revenise în Pro TV anul trecut (după o pauză de câţiva ani), ca Head of Production. Uli Baldauf a fost consultant pe programe de la începutul lui 2012. Tot în ianuarie 2012 era numită ca director de programe Stella Litou.

“Confirmăm că Mişu Predescu şi Uli Baldauf vor încheia colaborarea cu Pro TV. Decizia de încheiere a colaborării este legată de reorganizarea structurii de lucru în cadrul departamentului de producţie, pentru a asigura mai multă flexibilitate şi autonomie fiecărei echipe de producţie. Poziţiile au fost închise ca rezultat al acestui proces de restructurare, aşadar nu vom căuta alte persoane care să preia responsabilităţile poziţiilor respective.Le dorim lui Mişu şi lui Uli mult succes în proiectele următoare!”, au declarat oficialii televiziunii.