USR Olt nu vrea Pașaport de Oltean

809

Fără nicio idee de ceea ce se întâmplă în județul nostru și disprețuind un festival tradițional la nivel național, USR Olt s-a trezit să convoace conferință de presă fix la ora la care la Slatina se deschide cel mai mare festival de umor din țară.

„Uniunea Salvați România – Filiala Olt și Deputatul USR Matei Dobrovie vă invită Vineri 14.09.2018, la ora 11.30 , la o Conferință de presă ce va avea loc la sediul USR OLT din Str. Ionașcu, Nr. 50, Slatina (lângă Agenția de mediu Olt)”, este invitația lansată presei oltene de către USR, care vrea să prezinte: priorități legislative USR în noua sesiune parlamentară, stadiul Proiectului “Fără penali în funcții publice”, situație filiala Olt și extinderea în teritoriu și prezentarea noii conducerii a filialei locale USR Slatina.

Cât de urgente sunt aceste subiecte fix la ora la care în Slatina se deschide cu Vama Oltenească cel mai mare festival de umor din țară- „Oltenii &… Restu’ Lumii”, numai cei de la USR știu. Sau nu știu, din moment ce ori nu au respect pentru olteni și tradițiile lor, ori habar nu au de ceea ce se întâmplă în județul pe care au pretenția să-l reprezinte.

Cum de pe str. Ionașcu până la Podul Olt nu este cale lungă, îi invităm pe USR-iști să le dăm mai întâi Pașapoarte de Oltean și mai apoi „Restu’ Lumii” ne poate spune ce ar fi bine sau nu să facem ca să-i alungăm pe penali din funcții publice.