CSM Slatina a reușit imposibilul. Handbalistele slătinene au învins la Cluj

126

Victorie incredibilă a handbalistelor slătinene în etapa a doua a Ligii Florilor. Fetele antrenate de Victorina Bora au câștigat întâlnirea disputată în această dimineață în sla polivalentă din Cluj cu echipa locală U Jolidon: scor 21-20 (la pauză scor 8-9).

Handbalistele slătinene au nplecat la Cluj cu gândul la victorie, deși erau conștiente că misiunea lor va fi una aproape imposibilă având în vedere problemele de lor ale echipei antrenate de Victorina Bora și qchizițiile făcute de echipa ardeleană.

Încă d ela începutul jocului sportivele de la CSM s-au impus la cârma jocului și au preluat conducerea pe tabela de marcaj. Ardelencele au încercat să preia conducerea jocului în mai multe rânduri dar nu au reușit. Tot ce au putut face a fost să se țină scai de handbalistele de la CSM Slatina și să mențină scorul cât mai strâns pentru a nu-și trece în cont o înfrângere rușinoasă. După primele 30 de minute de joc, handbalistele antrenate de Bora au intrat la vestiar cu un gol avantaj, tabela de marcaj indicânt 8-9.

Diferenta a rămas la fel și după celelalte 30 de minute ale reprizei secunde doiar că scorul final a fost de 21=-290 în favoarea sportivelor de la CSM Slatina. Astfel ele își trec în cont primele trei puncte din actuala ediție a Ligii Florilor. Cu aceste punct, echipa olteană urcă pe locul 8 în clasament.