Palatul Copiilor a dat startul înscrierii în noul an de activități extrașcolare

530

Artistice, sportive, de îndemânare sau logică, 35 de cercuri îi așteaptă pe copiii talentați să se înscrie pentru a-și dezvolta abilitățile și să facă performanță sub îndrumarea specialiștilor. Palatul Copiilor Slatina a dat la începutul acestei săptămâni startul înscrierilor pentru activitățile extrașcolare în anul școlar 2018/2019.

Până pe 28 septembrie, Palatul Copiilor „Adrian Băran” Slatina primește înscrieri în noul an școlar. Toate activitățile sunt gratuite, grupate pe cercuri coordonate de profesori bine pregătiți.

„Cu o experiență de 65 de ani în domeniul activităților non-formale, Palatul Copiilor vă oferă și în acest an o gamă variată de activități sub sloganul DESCOPRETĂ-ȚI VOCAȚIA! CULTIVĂȚI TALENTUL! În perioada 03 – 28 septembrie, de luni până vineri, în intervalul orar 09-19, vă așteptăm la sediul instituției din str. Eugen Ionescu, nr.3 pentru a vă informa în legătură cu oferta educațională și a depune cererile de înscriere.”, a anunțat unitatea.

Cursurile vor începe la data de 1 octombrie. Anual, peste 2000 de copii pătrund pe poarta palatului sau secțiilor orășenești, purtaţi de dorinţa de a-şi urma visul de a deveni vedetă, de a-şi valorifica aptitudinile şi talentul, de a învăţa să fie mai buni şi să facă performanţă.