Natalia Intotero vine la Slatina. Ministrul pentru Românii de Pretutindeni le vorbește primarilor din Olt despre munca în străinătate

82

Consiliul Județean Olt va fi mâine, începând cu ora 16:00, gazda campaniei naționale de informare susținută de Ministerul pentru Românii de Pretutindeni – ”Un cetățean informat, un cetățean câștigat!”, la întâlnire participând ministrul Intotero.

“Întâlnirea va avea loc în Sala Europa a Consiliului Județean Olt și va beneficia de prezența Ministrului pentru Românii de Pretutindeni, Natalia – Elena Intotero, conducerea Consiliului Județean Olt, precum și reprezentanți ai primăriilor din județul Olt. Scopul ședinței de lucru este de a informa cetățenii cu privire la drepturile și responsabilitățile pe care le au în țările în care intenționează să muncească, să studieze sau să locuiască, inclusiv referitor la drepturile sociale (beneficii sociale și servicii sociale) specifice fiecarui stat în parte.”, a anunțat Miruna Ginerică, consilierul președintelui CJ Olt și purtătorul de cuvânt al instituției.

Sub mesajul “Nu te lăsa exploatat”, ministerul a realizat un plinat cu informații legate de munca în străinătate: