Bărbat prins de Poliția Balș cu 457 de rochii-n mașină. Marfa a fost confiscată

1659

Captură impresionantă de îmbrăcăminte de damă realizată de Poliția Balș. Oamenii legii au confiscat sute de rochii de la un comerciant care nu a putut prezenta documente de proveniență.

Polițiștii Poliției orașului Balș au ridicat astăzi, în vederea confiscării, peste 450 de rochii, în valoare de peste 22.000 de lei. „La data de 03 septembrie a.c., polițiștii din cadrul  Poliţiei oraşului Balş, acționând pentru prevenirea și combaterea faptelor ilicite, au surprins în flagrant delict, un bărbat, de 42 de ani, din comuna Vultureşti, județul Olt, în timp ce transporta cu un autoturism mai multe rochii de damă, pentru care nu a putut prezenta documentele de proveniență. În urma controlului efectuat asupra autoturismului, polițiștii au depistat 457 de rochii de dama, pentru care bărbatul nu deținea acte de proveniență.”, declară Alexandra Dicu, purtătorul de cuvânt al IPJ Olt.

Rochiile confiscate au fost depuse la camera de corpuri delicte din cadrul Inspectoratului de Poliție Județean Olt, iar bărbatul a fost sancționat contravențional, pentru încălcarea prevederilor Legii nr. 12/1990 privind protejarea populației împotriva unor activități comerciale ilicite, cu amendă în valoare de 1.000 de lei.