20 de candidați pe-un loc de asistent medical debutant la secția ORL a SJU Slatina

304

Concurență acerbă la Spitalul Județean de Urgență Slatina pe locurile de asistenți medicali- principali și debutanți scoase la concurs. În medie, se bat 10 concurenți pe un loc, cea mai mare concurență fiind pe un post de asistent debutant la Secția ORL, pentru care s-au înscris 20 de candidați.

Cea mai mare unitate medicală din județul Olt continuă seria angajărilor pentru reducerea deficitului de personal. Spitalul Slatina a scos recent la concurs 10 posturi de asistenți medicali, concursul urmând a fi organizat pe 12 septembrie proba scrisă și pe 17 septembrie interviul. Se caută: 2 asistenți medicali principali la Secţia ortopedie şi traumatologie, un asistent debutant și unul principal la Secţia ORL, doi asistenți debutanți la Secţia chirurgie generală, un asistent medical debutant la Secţia obstetrică-ginecologie I, un asistent medical debutant la Secţia boli infecţioase, un asistent medical debutant la Secţia nefrologie și un asistent medical debutant la Secţia cardiologie.

Pentru posturile de asistent medical principal, specialitatea medicină generală, nivel de studii postliceale, se cer 5 ani vechime ca asistent medical.

În urma desfășurării selecției dosarelor, au fost admiși 99 de candidați. Cea mai mare concurență o au posturile destinate debutanților: Secția ORL- 20 candidați, Chirurgie Generală- 14 candidați, câte 13 candidați pentrru posturile de debutanți la Boli Infecțioase și Cardiologie și câte 11 canddiați pentru posturile de debutanți la Nefrologie și Obstretică Ginecologie I.

 

SJU Slatina mai angajează:

Spitalul Slatina a scos la concurs și 7 posturi de infirmiere debutante