Victorie incredibilă a fotbaliștilor slătineni în Cupa României! Ei au învins CSO Filiași cu 12 la 11, după trei ture de lovituri de la 11 m

167

Spectacol fotbalistic de excepție în această seară pe stadionul ,,1 Mai,, din Slatina, în turul III al Cupei României. La capătul unui meci interzis cardiacilor, fotbaliștii antrenați de Bobi Verdeș au obținut victoria în fața echipei antrenate de Silviu Lung, scor 12-11, după trei ture de lovituri de la 11 metri.  Calificarea în etapa următoare în care jucătorii noștri pot întâlni o echipă din eșalonul II a adus bucurie în sufletele a cca 1000  de slătineni care au urmărit întâlnirea cu echipa din Filiași.

Fotbaliștii slătineni au reușit nu doar să țină piept echipei din eșalonul III fotbalistic-CSO Filiași, dar și să-și treacă în cont o victorie extrem de muncită și meritată. Dacă pe parcursul celor 90 de minute, CSM Slatina a părut că are ca obiectiv principal să-și îndepărteze adversarii de buturile apărate de Sorin Gavriș, fazele de atac fiind mai puțin numeroase decât ale adversarilor și fără a avea consistența necesară pentru a conta în economia jocului, în minutele de prelungiri (în special în cea de-a doua) au insistat mai mult pe contraatac, preluând conducerea. Din păcate, insistența jucătorilor slătineni nu a fost răsplătită cu golul care să-i trimită în etapa următoare a Cupei România. Câștigătoarea întâlnirii a fost decisă la loviturile de la 11 metri, după trei ture a câte cinci penalty-uri pentru fiecare echipă.

A fost un meci cum rar se poate vedea pe stadioanele românești, cu răsturnări de situație, interzis cardiacilor. La final cei care s-au putut bucura de victorie au fost jucătorii slătineni care au reușit o performanță importantă chiar și fără indicațiile antrenorului Bobi Verdeș, nevoit să urmărească meciul din tribună.

Ce au declarat antrenorii celor două echipe și cum a văzut meciul goalkeeper-ul Sorin Gavriș, mâine în cadrul unei știri video.