Circulaţie blocată în Balş. Şoferii, obligaţi să ocolească 50 km pentru a ajunge la Craiova

2765

Secţia Olt de la Drumuri Naţionale a decis în această dimineaţă să bage în reparaţie cele două poduri de pe raza oraşului Balş, ca urmare a unor probleme apărute la nivelul căii de rulare. Pentru că traficul înregistrat a fost peste nivelul obişnuit şi s-au creat blocaje pe ambele sensuri, datorită lucrărilor de reparaţii, Poliţia Rutieră a decis ca traficul rutier pe sensul Slatina-Craiova să fie deviat pe Caracal. Obligativitatea de a ocolire mai lungă cu 50 km faţă de cea direct a creat nemulţumire în rândul şoferilor.

Şoferii care nu sunt obligaţi să să tranziteze Balşul ar fi bine să renunţe la deplasare.

Autorităţile au decis în această dimineaţă să bage cele două poduri de pe raza oraşului Balş, cel de la intrarea dinspre Craiova, de peste râul Olteţ şi cel dinspre Slatina de peste pârâul Gengea, în reparaţii.

Aşa că, în oraşul Balş, practic, circulaţia este blocată pe sensul de mers dinspre Craiova spre Slatina.

Pentru că maşinile sunt obligate să circula doar cu viteza întâia, s-au format cozi de câţiva kilometri.

Poliţiştii de la Rutieră au decis, pentru a nu bloca traficul în oraş definitive, ca circulaţia pe sensul de mers dinspre Slatina spre Craiova să fie deviat la Găneasa pe ruta Caracal.

Ocolul de 50 de kilometric pe care sunt obligaţi să-l facă şoferii îi supără pe şoferi care îşi varsă nervii pe poliţiştii de la Rutieră.

Lucrările demarat la prânz sunt preconizate să dureze până la ora 21.00