Primăria pune drapelul și stema României în toate sălile de curs din Slatina

428

Primăria Slatina va dota toate sălile de curs de la unitățile de învățământ din municipiu cu drapelul și stema României.

Dotarea cu drapelul și stema României pentru fiecare sală de clasă, laborator școlar, cabinet și alte săli în care se desfășoară activități școlare sau extrașcolare ale unităților de învățământ din municipiul Slatina este intenția Primăriei Slatina, care a alocat în acest sens suma de 60.000 de lei din bugetul local, din fondurile pentru care nu au fost angajate cheltuieli. Investiția este cuprinsă în proiectul de hotărâre privind modificare HCL nr.80/27.03.2018- Programe şi Proiecte culturale, educative şi manifestări sportive pe anul 2018, ce va fi supus aprobării consilierilor locali în ședința de astăzi.

Astfel, elevilor care învață în municipiu le va fi insuflat sentimentul de dragoste şi devotament faţă de patrie şi de popor. Poate astfel se va respecta și prevederea legală potrivit căreia imnul național al României ar trebui intonat „la începutul programului zilnic în şcolile primare şi gimnaziale, de stat şi particulare”.