Răzvan Ștefănescu, șoferul care a împărțit România în două tabere, RUPE TĂCEREA – De ce a plecat din țară

173

Informații neștiute despre proprietarul mașinii cu număr anti – PSD ies la iveală. După ce, astăzi, bărbatul a rămas fără plăcuțele de înmatriculare și s-a ales cu dosar penal, pentru că, susține Poliția Română, plăcuțele preferențiale de pe teritoriul Suediei nu ar fi valabile și în România, acesta a oferit informații neștiute despre viața sa.

Răzvan Ștefănescu, șoferul autoturismului Audi înmatriculat în Suedia cu numerele preferențiale M..E PSD căruia Poliția Rutieră i-a deschis dosar penal luni este cetățean român cu rezidență în Suedia, plecat din țară în urmă cu doi ani și jumătate.

”Am plecat cu toată familia pentru binele copilului”, a declarat Răzvan Ștefănescu (45 de ani). El lucrează ca șofer pe camion în Suedia. Răzvan Ștefănescu a mai spus că nu are cetățenie suedeză.

În ceea ce privește automobilul cu numărul M..E PSD, Răzvan Ștefănescu a declarat că l-a înmatriculat în luna iunie, iar autoritățile din Suedia i-au transmis că poate circula pe tot teritoriul Uniunii Europene.

Întrebat dacă a avut probleme la intrarea cu mașina în România, el a spus că nu, la fel cum nu a avut probleme nici la controlul poliției rutiere de vineri. ”M-au oprit polițiștii în Craiova și mi-au spus că sunt valabile”, a declarat Răzvan Ștefănescu.