Terenul râvnit de Mc Donald’s și KFC, scos la licitație. Câștigătorul va trebui să creeze 50 locuri de muncă

619

Primăria Slatina scoate la concesionare prin licitație publică o suprafață din terenul de la fosta unitate militară, în vederea ridicării unei mari unități de alimentație publică. Pentru demararea unei investiții au depus scrisori de intenție patru branduri mari, printre care Mc Donald’s și KFC, însă primăria așteaptă oferte concrete din partea cât mai multor firme.

În 6 luni de zile de la încheierea contractului de concesiune, societatea care va câștiga licitația publică organizată de Primăria Slatina pentru o suprafață de 3.443mp pe str. Tunari, pe terenul fostei unități militare, va trebui să ridice localul de alimentație publică, iar în termen de un an de la finalizarea investiției să aibă create 50 de locuri de muncă. Mâine, proiectul privind concesionarea terenului pe 49 de ani, aprobarea caietului de sarcini și documentației de atribuire va fi supus aprobării consilierilor locali. Preţul minim de pornire al licitaţiei va fi de 386.000 euro.

De acest teren s-au arătat interesate 4 mari branduri, printre care Mc Donald’s și KFC, care au trimis scrisori de intenție administrației municipale, însă ofertele depuse vor fi cele care vor conta, iar primăria se așteaptă la mai mulți ofertanți.

Terenul face parte din suprafața totală de teren de 11,6807 ha a fostei unități militare, transmis din domeniul public al statului şi din administrarea Ministerului Apărării Naţionale, în domeniul public al municipiului Slatina, judeţul Olt, cu scopul utilizării într-un termenm de 5 ani pentru realizarea obiectivului: „Ansamblu multifuncţional cu următoarele funcţiuni: locuinţe, dotări aferente acestora, servicii, comerţ, zone verzi, sport şi agrement”. Astfel, pe lângă unitatea de aliemntație publică , vor fi construite locuințe, un parc, o creșă, o grădiniță și un mall.