Primăria Caracal caută 9 angajați. Vezi posturile și condițiile

434

Șefi serviciu și șef birou, director executiv, auditor principal și experți sunt posturile scoase la concurs în această perioadă de către Primăria municipiului Caracal. În total, administrația celui de-al doilea municipiu al Oltului caută 9 angajați.

Primăria Caracal recrutează personal, organizând în acest sens patru concursuri pentru 9 posturi, dintre care patru de conducere.

Astăzi este termenul limită până la care candidații interesați de cele 4 posturi de expert scoase la concurs mai pot depune dosarele de înscriere. Este vorba de posturile de: expert superior și expert principal la Serviciul Programe, strategii de dezvoltare, precum și expert asistent  și expert debutant la Serviciul Achiziții publice. Concursul se va organiza pe 25 iulie proba scrisă și 27 iulie interviul.

Primăria Caracal mai caută şef la Serviciul Achiziţii publice, şef la Serviciul Juridic, contencios, autoritate tutelară și șef la Biroul Registru agricol, fond funciar, cadastru. Cei interesați trebuie să aibă studii superioare, studii de masterat sau postuniversitare în domeniul administraţiei publice, management ori în specialitatea studiilor necesare exercitării funcţiei publice și vechime minimum 5 ani. 1 august este termenul limită pentru depunerea dosarelor. Concursul se va organiza conform calendarului următor: 14 august proba scrisă, iar data și ora interviului vor fi comunicate ulterior.

Pentru postul de auditor principal – Compartiment Audit Public Intern din cadrul aparatului de specialitate al primarului municipiului Caracal, organizat de Agenția Națională a Funcționarilor Publici, candidații cu studii superioare în domeniul ştiinţelor economice sau ştiinţe juridice și vechime de minimum 5 ani se pot înscrie până pe data de 23 iulie. Proba scrisă se va susține pe 2 august, iar data interviului va fi comunicată ulterior.

Tot Agenția Națională a Funcționarilor Publici organizează concurs de recrutare și pentru postul de director executiv – Direcţia Economică din cadrul aparatului de specialitate al primarului municipiului Caracal. Candidații trebuie să aibă studii superioare în ştiinţe economice, studii de masterat sau postuniversitare absolvite în domeniul administraţiei publice, management, ori în specialitatea studiilor necesare exercitării funcţiei publice și vechime de minimum 3 ani. 23 iulie este termenul limită pentru depunerea dosarelor, concursul fiind organizat pe 2 august proba scrisă, iar data și ora interviului vor fi comunicate ulterior.