Taximetriștii au învins! UBER, interzis într-un mare oraș din România

87

Serviciul Uber este interzis în Cluj-Napoca, ca urmare a unei sentințe a Curții de Apel Cluj, anunță taximetriștii clujeni.

”După aproape 2 ani, cu sprijinul vostru, al colegilor din Cluj-Napoca şi Bucureşti, vine prima victorie! Serviciul Uber este INTERZIS pe raza municipiului Cluj-Napoca! Mulţumim pe această cale tuturor celor implicaţi şi firmei de avocatură Câmpan&Timonea SCPA prin av Tania Maria Câmpan pentru modul profesional în care au reprezentat interesele Asociaţiei în proces!”, anunță taximetriștii, conform stiridecluj.ro.

Taximetriștii au evitat să precizeze că decizia nu este definitivă.

Reacția UBER:

”Sute de mii de oameni din România se bazează pe Uber pentru drumurile lor zilnice și mii de șoferi câștigă un venit suplimentar prin parteneriatul cu noi. Suntem foarte dezamăgiți de această decizie și vom face apel. Așa cum a declarat și noul nostru CEO, Dara, este nevoie ca serviciile precum Uber să fie reglementate. Prin urmare, vom continua dialogul cu autoritățile, iar între timp facem pași proactivi către un model licențiat. ”, transmis oficialii Uber România.