O tânără beată a provocat masacru pe un Drum Național

363

O tânăra, în vârstă de 25 de ani, a provocat accidentul grav de pe DN 19, dintre Botiz și Ciuperceni. Aceasta avea o alcoolemie de 0,66 mg/l alcool în aerul expirat. Aflată la volanul unui autoturism de teren marca Hyundai, a intrat în coliziunea cu un autoturism Dacia MCV, aflat în fața sa, condus tot de o femeie, de 50 de ani.

Autoturismul Dacia a fost proiectat într-un microbuz, condus de un bărbat, în vârstă de 66 de ani. Autoturismul Dacia a ajuns în șanț, răsturnat, în timp ce microbuzul a ajuns în șanțul din dreapta direcției de mers. Șoferul microbuzului a rămas încarcerat, fiind rănit grav. Celelalte persoane sunt în afara oricărui pericol. În Hyundai se afla doar o persoană, în Dacia MCV se aflau trei persoane, iar în microbuz călătoreau șase persoane”.

Accidentul a avut loc pe Drumul Naţional 19, în localitatea Ciuperceni. Zece oameni au fost răniți, dintre care doi foarte grav, după ce mașinile cu care se deplasau s-au izbit unele de altele.

Una dintre victime a avut nevoie de intervenția echipajelor de descarcerare. Răniții au fost transportați la Unitatea Primiri Urgenţe a Spitalului din Satu Mare.

Din primele investigații făcute la fața locului a reieșit că printre posibilele cauze de producere a accidentului ar fi fost vizibilitatea redusă și carosabilul umed.