Percheziţii la hoţi din societăţi comerciale din 3 județe, printre care și Olt

342

12 percheziţii la locuinţele unor persoane din trei judeţe, printre care unele şi din Olt, au efectuat în această dimineaţă poliţiştii din Câmpulung Muscel. Persoanele în cauză sunt suspectate de furturi din societăţi comerciale.

Mascaţii au descins astăzi la 12 locuinţe din judeţele Argeş, Dâmboviţa şi Olt. Acţiunea s-a desfăşurat, potrivit unui comunicat al IPJ Argeş, în cadrul unui dosar penal în care se efectuează cercetări sub aspectul săvârşirii infracţiunilor de furt calificat, tăinuire şi complicitate la furt. „Din cercetări a reieşit că, în perioada ianuarie – iunie, cei în cauză ar fi pătruns prin efracţie în societăţi comerciale situate pe raza judeţelor Argeş, Dâmboviţa şi Olt, de unde ar fi sustras diverse bunuri”, arată IPJ Argeş.

Prejudiciul produs prin activitatea infracţională este estimat la peste 50.000 de lei. La audieri au fost conduse 10 persoane.

Potrivit unor surse, printre acestei bande de hoți se numără şi un primar din Argeş, căruia spărgătorii i-au distrus camerele video instalate la societatea unde au dat atacul.